dimarts, 19 de setembre del 2023

Retorna el cercavila antifeixista de Festa Major amb importants novetats de cara al gener


 


Torna el cercavila antifeixista de Festa Major.

La campanya "Esborrem el feixisme, dignifiquem els carrers" tornarem a sortir al carrer en plena festa major per demanar a l'Ajuntament que enretiri tots els carrers franquistes que resten al Prat. El 12è Cercavila antifeixista sortirà a les deu del vespre acompanyat per una xaranga, percussió i vents, que recorrerà els carrers del poble.

El 12è Cercavila antifeixista sortirà a les deu del vespre acompanyat per una xaranga percussió i vents, que recorrerà diversos carrers del poble amb inici de la plaça de la Vila. El cercavila iniciara el seu recorregut just en el moment en que acabi el pregó.

Durant el trajecte és disposaran de cinc consumicions en total. El preu de la tireta de tickets serà de 5 euro. Per una qüestió logística els organitzador avisen que els tiquets son limitats. Podeu adquirir-los anticipadament a la Copisteria Alonso i El Casal 'La Llavor' a partir de dimecres.

 Durant el cercavila anunciarem importants novetats respecte a la campanya.

Gràcies per endavant per fer pinya i recolzar any rera any (excepte els anys d'aturada per la pandèmia) aquesta iniciativa, lúdica i reivindicativa per recordar un cop més al nostre ajuntament que tenir carrers dedicats "a caídos por la gloria de dios y por España" és simplement una vergonya es miri com es miri, i un insult a la memòria de tots aquells pratencs i pratenques antifeixistes morts i represaliats.




Per un poble lliure de carrers franquistes!
Visca el Prat antifeixista!
Visca la Festa Major!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada