Cartells campanya

- Adhesiu editat per la campanya "esborrem el feixisme, dignifiquem els carrers" al gener de 2012.

- Cartell convocant al 3r cercatasques antifeixista organitza't al setembre de 2011 en el marc de les Festes Majors Populars, per reinvindicar en forma de cercavila l'eliminació dels noms franquistes de carrer.

- Cartell editat conjuntament per l'assemblea de Joves del Prat i Maulets en motiu de l'organització de les jornades "memòries de lluites, lluites de memòries" en el Bar mamiferos a l'abril de 2011.
- Cartell editat en Abril de 2010 en motiu de l'organització de la 3a calçotada popular per part de la campanya "esborrem el feixisme, dignifiquem els carrers", per a reclamar l'eliminació de la nomenclatura franquista del Prat.

-Cartell de convocatoria del 1r i 2n Cercatasques antifeixista de Festa Major, organitza't per la campanya entre els anys 2009 i 2010, per reclamar el canvi de nomenclatura dels carrers franquistes al Prat.

- Cartell de març de 2009 convocant a les activitats organitzades en el marc de la campanya "esborrem el feixisme dignifiquem els carrers".
- Adhesiu editat en motiu de la presentació al Ple de març de 2009 de la inicitiva popular per la recuperació de la memòria històrica impulsada per la campanya "esborrem el feixisme, dignifiquem els carrers"
-Cartell editat al Gener de 2009 en motiu de l'acte d'homenatge a les víctimes del franquisme organitza't per la campanya a la Plaça de la Vila, en motiu del 70è aniversari de l'ocupació del Prat per part de les tropes franquistes.

- Adhesiu editat el 12 d'octubre de 2006.