dissabte, 18 de gener del 2020

Presentació del llibre “L’antifeixisme del 99%. La lluita unitària contra el racisme i l’extrema dreta”.



Per aquest divendres vinent, tot coincidint amb els 81 anys de l'entrada de les tropes franquistes al Prat i també amb l'11 aniversari de l'inici de la campanya per eliminar del nomenclàtor del municipi els carrers dedicats a franquistes, hem convidat a en David Karvala al Prat, per què ens parli del seu nou llibre “L’antifeixisme del 99%. La lluita unitària contra el racisme i l’extrema dreta”.

Al llibre, Karvala ens situa sobre què és el feixisme, i ens desgrana les diferents contribucions que han sorgint a Europa, a partir dels debats reals sostinguts al si dels moviments que han aparegut per combatre fenòmens similars a VOX. Aixi mateix ens planteja que no tot racisme o masclisme és feixista. Karvala creu que la lluita antifeixista per a que sigui efectiva ha de ser diversa i col·lectiva.

Durant l’acte presentarem també el manifest que tenim previst presentar properament al ple municipal, per ha demanar la retirada de quatre carrers dedicats a franquistes. I projectarem un vídeo commemoratiu dels onze anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada